Uteterminaler

Seba-Data erbjuder ett stort utbud av uteterminaler. Dessa går att få i ett större skåp med plats skrivare samt ett mindre skåp som lämpar sig primärt för tara-vägning. Som standard är terminalerna utrustade med magnetskortsläsare, men de går även att få med RFID-läsare (för beröringsfri avläsning).

Våra terminaler har möjlighet att kommunicera med trafikljus, bommar, displayer etc. Full kompabilitet gentemot samtliga marknadsledande våginstrument är en självklarhet.

Skrivarens papper har en tjocklek på 90g/m² och en bredd på 108mm. Detta medför överlägsen läsbarhet samt profilering och vi garanterar 7 års livslängd på följesedlar vid arkivförvaring.

Tillförlitlighet och flexibilitet har stått i fokus hos Seba-Data sedan vår första egenkonstruerade uteterminal lanserades 1985. Under åren har vi ständigt förbättrat och moderniserat våra terminaler och vi vågar påstå att vår terminal är det mest tillförlitliga och flexibla alternativet på marknaden.

Vill ni ha mer information är ni välkomna att kontakta oss.

Tillbehör

Vi levererar även ett antal tillbehör till våra terminaler, ett urval presenteras nedan.

  • 4G-router för trådlös kommunikation
  • Övervakningskameror med nummerplåtsigenkänning
  • Telefon med automatisk uppringning
  • Trafikljus LED
  • Stordisplay med 100 mm höga siffror som visar vikt för chauffören under passage
Måttangivelser (mm)
Skåptyp Höjd Bredd Djup
Utan skrivare 600 400 200
Med skrivare 750 600 260
Pekskärm

Med en interaktiv pekskärm kan chauffören själv göra mycket utav arbetet, samtidigt minskar risken för felinmatning.

Lämpar sig bäst där chauffören ska göra aktiva val i varulistor mm. Dessa listor kan genereras dynamiskt och det finns stöd för individuella listor baserade på registrerad kund etc.

Display + knappsats

Med hjälp av knappsatsen kan chauffören göra ett antal fördefinierade val som att exempelvis välja materialsort, ange ordernummer mm.

Lämpar sig bäst där chauffören ska kunna göra vissa val och mata in viss information, men inte behöver möjlighet att se varulista.

Bas

Denna variant av uteterminal är utrustad med display som indikerar om chaufförens kort har registrerats korrekt.

Lämpar sig bäst om chauffören ej behöver eller ska ges möjlighet att göra några aktiva val.